FKA twigs


Håller min blogg på att förvandlas till en musikblogg? KAN JU NÄSTAN TRO DET. Och det kommer inte sluta för snart släpper Lana Del Rey och Troye Sivan nytt och jag FÖRSTÅR inte, vad har jag gjort för att förtjäna all den här fantastiska musiken? 

But now let's talk FKA twigs och hennes EP M3LL155X. Alltså. FKA twigs är verkligen en artist worthy of the name. Så unik och konstnärlig att jag blir helt knockad och hänförd och förvirrad och OHMYGOD the feels. Ord liksom räcker inte.

I'm just jealous cause you're more alive than I'll ever be

 
Vet inte vilken demon som övertog mig igår men plötsligt hade jag gjort om designen på bloggen. Är jag nöjd? JAG HAR INGEN ANING. Men den är lite ny och lite nytt behövdes. Har dock lite kvar att fixa innan jag kan leva med bloggen ett tag till utan att gråta när jag tittar på den.
Och så till bilden ovanför: Ville visa upp min stiliga cardigan från Romwe och Sandras tomma rum och mitt hår, I guess, som eventuellt egentligen är en lejonman. 

BADLANDSAlltså, THESE ALBUM RELEASES KILLS ME. För mycket bra musik på en gång, kan inte hantera mig själv, sänd hjälp snälla. Halsey's album BADLANDS som släpptes för någon dag sen ger mig liv och ni vet sån där oförklarlig sorg och glädje på samma gång och jag KÄNNER äntligen något och det är fantastiskt och herregud vad ska jag göra med mig själv. Skjut mig va bra.

Today I Actually Put Some Makeup On


Idag har min syster, alla mina möbler och ungefär allt jag äger i världen smitit ner till Malmö. Jag följer efter nästa vecka. HELT SPÄNNANDE. Därför, på grund av uttråkad och ensam, så sminkade jag mig i nästan bokstavligen 140 år idag. Det blev något orange-rosa precis som alltid och hela tiden när jag får för mig att kleta smink i ansiktet. 

För den som undrar och inte undrar så använde jag Makeup Geeks Peach Smoothie, Créme Brulee, Chickadee, Cocoa Bear, Shimma Shimma och Mango Tango till ögonen. Tydligen ägde jag inget läppstift som passade till så fick jag ta till DESPERATE MEASURES och smeta lite Mango Tango och Créme Brulee (ögonskuggan, inte desserten) på läpparna med. Kommer jag dö av förgiftning nu? IDEK. Mina ögonbryn är ifyllda med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i Medium Brown + någon ögonbrynsfärg jag tydligen hade från elf. Och såklart de fetaste lösfransarna en person kan hitta och ett decimetertjock lager av contouring under alltihop. 

Melanie Martinez
Bloggade om det häromdagen men tog bort inlägget pga min text var cringe och JAG STOD INTE UT MED MIG SJÄLV. Men mitt beroende är för stort - Melanie Martinez superkreativa debuttalbum Cry Baby bor i mina öron just nu, jag älskar det och VÄRLDEN MÅSTE FÅ VETA. Cry Baby är ett konceptalbum som berättar om karaktären med samma namn. Det är sockersött och förankrat i allt som är barnsligt men samtidigt helt mörkt och skildrar en ganska tragisk historia. Lite som att Pastel Goth slutligen fick barn med musiken. 2013-års Julia hade varit mycket stolt. Här ovanför är mina favoriter från albumet. YOU ARE SO VERY WELCOME. 

Fall Lookbook

Bilder från: Gina Vadana, Brittany Balyn, Sera Brand, Francis Lola

Eftersom jag ändå inte har någon uppfattning om hur en borde klä sig efter årstiderna tycker jag att de här outfitsen är HELT PERFEKTA till hösten pga 100 % on point. 

Creme Contour

 
Har äntligen skaffat mig ett ordentligt jäkla creme contour kit. WOHO. Graftobian HD Creme Hi-Lite Contour Light Palette (livets längsta namn) blev det av oklara anledningar och igår testade jag det för första gången. Verdict: I REALLY LIKED IT. Bra färger och superlätt att blenda med min nya Beauty Blender-kompis. Har dock insett att min näsa är ett hopplöst fall för hur bra produkter jag än använder SÅ ÄR DEN ALLTID HELT RÖD OCH LYSANDE. Även under tio lager smink så tittar den fram och ba "oh no girl u can't hide me" och ber om att amputeras.

Small Things

 
Alltså titta på de här små djurbebisarna hur söta är de inte så söta att jag inte formulerar meningar ordentligt sänd hjälp. What u see is vinthundsvalpar som irl har hunnit bli fem dagar gamla men på bilden förevigt är tre dygn. Och de små sakerna ska jag flytta ifrån om ett par veckor. MY HEART CAN'T HANDLE IT.

Green

Bilder från mina favoritstalkerobjekt på Instagram: jadethelibralinabugzBrittany Balyn & Luna Lovebad

Sorry (not really that sorry) for att jag tjatar men varför ser mitt hår inte redan ut som en radioaktiv dollarsedel? HALLÅÅÅ. Grönt hår är den ultimata hårfärgen och den enda färg jag egentligen aldrig har haft på håret. Cirkeln behöver slutas. 

Makeup Splurge


LOOOK, I DID IT!  Köpte mig en Beauty Blender, en Anastasia Dipbrow Pomade i Medium Brown och en Anastasia Duo Brush #12. Nu accepterar jag inte annat än att mina händer skapar magi med dessa. Feel no pressure, hands.
Beauty Blendern köpte jag här (som just nu kostar 99 kronor, VAD LURIGT, den kostade 143 när jag köpte den) Dipbrow Pomade härifrån och borsten härifrån

Camo & Puppies

 
Stirrar argt och hotfullt in i spegeln med arg och hotfull camouflagetröja från Romwe på mig. 
Mindre argt och hotfullt: Mammas hund fick valpar inatt och jag har dött söthetsdöden 150 gånger redan.

Makeup Geek Delivery

 
Nu har mina fyra nya skuggor och Z-palette från Makeup Geek dykt upp i min brevlåda och jag är lycklig och mina ögonlock ännu lyckligare. De fyra nya är Chickadee, Créme Brulee, Flame Thrower och Mocha. Passade på att fota dem tillsammans med resten av mina MUG-skuggor för det kändes som en trevlig idé och så. En vacker dag ska jag swatcha dem för er. Sen. I framtiden. Kanske när jag samlat på mig några fler. Höh.

Flame Thrower är en av deras lite dyrare Foiled Eyeshadows och kan nog vara the most beautiful eyeshadow EVUR. Så opaque och pigmenterad att jag tror den är gjord av magi och enhörningar. Créme Brulee däremot förvirrade mig pga såg den inte ens på min hand när jag swatchade den. LITERALLY THE SAME COLOR AS MY SKIN. Mocha och Chickadee har jag inte undersökt tillräckligt för att uttala mig om men SO FAR SO GOOD I GUESS. 

Nice

 
Nice Cream = Life. LIEK I CAN'T EVEN. Vill kyssa den första som fick för sig att frysa bananer, mixa dem med VAD ÄN EN VILL I HELA VÄRLDEN och ba tada - glass har skapats, you're welcome. 
Smakerna på bilderna är förhoppningsvis ganska self explanatory men mintglassen är gjord med pepparmintsolja och spenat och chaiglassen innehåller kanel, vaniljextrakt, nejlika, kardemumma och ingefära. NOM. 

Blue da ba dee

♠ Klänning: Shein ♠ Läppar: Sleek Matte Me i Birtdaysuit ♠

GULLE EEER, tack snälla för alla kommentarer om min nya hårfärg! Den är dock helt lurig och skiftar i olika ljus för inomhus med blixt vill den se ut såhär och smälta ihop med duschen. Tur att norra Europas längsta utväxt kom ivägen så vi slapp fråga VAD ÄR DUSCH, VAD ÄR HÅR för det är en högst underlig fråga att ställa sig.

Cool for the summer

 
OMGGGG, YAAASS TUMBLR. Skulle jag säga om jag skulle säga något om de här bilderna. 

Blue Curls

 Klänning: Shein 

Håret skulle bli grönt. Färglära 101: Om en blandar grönt med silver blir det blått. Eller något idk.

Coloring

 
Äntligen får mitt hår lite ny färg, wohoo! Resulatet verkar inte bli riktigt vad jag tänkte när jag köpte färgen, men alltid kul med äventyr och mystik och så. 

Killstar


Gillar Killstars lookbooks pga all färg och gladhet.

Plus White

 
Har helt jättelänge varit obsessed av vita tänder. Ser inte ansikten när jag tittar på folk. Ser bara tänder. (Eventuell överdrift) Och ingen får se mina tänder cuz they NOT WHITE ENOUGH. Egentligen lite sorgligt men så är jag ju lite sorglig rent allmänt så det får en ta liksom. However, som den sanna internetdetektiv jag är har jag luskat reda på den ultimata tandblekningen att använda hemma - Plus White 5 minute speed whitening gel. Har varit ett sant äventyr att få tag i skiten men nu är den miiiin och ska testas. Så fort mina munskenor dyker upp i brevlådan. Ingen vet hur länge det dröjer. Låt mig återkomma.
 
Har du provat någon tandblekning?

Beauty Cravings

 
Lista på sånt jag behöver men egentligen inte behöver men hallå, let's be real here, jag ändå verkligen behöver: 

1. Anastasia Eyebrow Pomade. Är enligt halva världen ungefär den bästa produkten som existerar för att få sina eyebrows 100% on fleeeek.
2. Smashbox Step-by-Step Contour Stick Trio. Tre krämiga makeup-sticks för contouring och highlighting. Har insett att mitt ansikte är alldeles för torrt/mina borstar alldeles för dåliga för mitt Anastasia contour kit i puderform pga omöjligt att blenda det snyggt. Mitt ansikte behöver ett contourkit i creme-form. Och pennform. Det verkar roligt.
3. Beautyblender. En makeupsvamp. För 200 kronor. Ska vara hemligheten bakom en helt flawless bas. 

Sen behöver jag också ungefär 110 nya sminkborstar. MEN DET ÄR EN ANNAN HISTORIA. 

Använder du någon av dessa produkter? Har du några makeup must haves från high end-märken?

Bloppis

 
Tog tag i livet och flängde äntligen upp saker på min bloppis. Lite UNIF, lite Killstar, lite MYVL, lite platåskor (varav UNIF Cross Trainer Highs finns på tradera) och massa svart. OBVIOUSLY. Häääär är länken. Och bilden är länken. Och länken är länken.

Silver Lining

Kimono: H&M ♦ Playsuit: Shein ♦ Skor: UNIF

Fakta om livet: Den ultimata outfiten består av en playsuit och kimono. Fakta om livet två: Toaspegeln är din vän.

Where them boots at

Current Mood Hacker Boots ♦ UNIF Cease Boot

Just nu lever jag farligt för jag vill köpa allt jag ser. Hatar när det händer.
T ex hade de här skorna gärna fått vara mina. Helst igår. Men idag går också bra. 


Test