Dear Santa

 
Har blivit lite makeup- och beautyknäpp under det här året. Stalkar beauty gurus hejvilt på Youtube och jagar efter smink online hela dagarna like my life depended on it. Så min önskelista svämmar över av skönhetsprodukter. T ex så hade ju en ögonskuggspalett och primer från Urban Decay, highlighter från Becca, hårprodukter från Macadamia, ungefär vad som helst från Lush och en stor sminkspegel varit himla trevligt att få äga. BARA SÅ DU VET, TOMTEN. 
Vad önskar du dig i julklapp?

Urban Decay Naked 3 Palette
Becca Shimmering Skin Perfecter in Moonstone
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment
Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque
Lush Celestial Ansikstkräm
Makeup Mirror

Kommentarer
linn.

Äger spegeln och paletten från UD och kan bara säga att paletten är sååå fin! Spegeln är också fin, men med lamporna på blir den helt sjukt varm, tyvärr. Hade ju inte heller tackat nej till resterande av grejerna på bilden :)))

Svar: Ååååååååh, vad avis jag blir nu. Haha det tänkte jag inte ens på, men det är klart med alla lampor som lyyyser på en. Halvjobbigt att sitta och svettas bort allt man sminkat på sig :(
candie.se

2015-12-03 @ 00:03:20
Annie Wang

Jag är jätte taggad på att vi ska få Kat Von D på Sephora i februari (fyller år då hihi) nu har de bara shade & light contour kit som är helt magiskt och borsten :D

2015-12-03 @ 19:46:21
URL: http://introvrt.tumblr.com
johanna

Jag äger Celestial och Skin drink från lush och jag skulle lätt säga att Skin drink är bättre en celestial och den återfuktar mycket mer. Jag som ömsar skinn som en orm och är torr som en kotte så funkar Skin drink bäst <:

2015-12-14 @ 20:14:06
URL: http://iamyourtumour.tumblr.com
Anonym

UD ägs av l'oreal så dom är inte helt cruelty free

2016-01-02 @ 16:02:20

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: