The Oscars

 
På söndag är min plan att förvägra kroppen sömn och istället sitta uppe hela natten för att titta på Academy Awards. HAR TAGGAT I VECKOR, JAG ÄR REDO, COME AT ME. 

Min plan för att förbereda mig inför galan var att försöka se alla filmer som är nominerade för bästa film. Det gick halvbra för jag är ungefär sämst i världen på att koncentrera mig på samma sak i flera timmar utan att ha en miljon avbrott. De filmer jag ändå sett är Birdman, The Imitation Game, The Grand Budapest Hotel och The Theory of Everything i fall någon ville veta. (Ingen ville veta) Tänkte också ge mig på Whiplash och Nightcrawler (som inte är nominerad i kategorin men som alla säger är jättebra och då litar jag på dem) innan helgen är slut. 

Ska du se Oscarsgalan? Vilka av de nominerade filmerna har du sett (Alla kategorier!) Vad tycker du om dem? Såååå många frågor.

Kommentarer
Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★

SJÄLVKLART! Ser varje år :D! Tidigare har jag försökt se ALLa nominerade långfilmer och typ nästan alltid bara missat 5-10 filmer, detta år har jag varit sjukt kass på att titta, inte sett whiplash, imitation game och boyhood ännu men tänkte försöka se dem i helgen.

Svar: WOHO! Såg förra årets så nu kan jag inte missa årets heller! Har längtat jättelänge, haha! Åh wow, det är riktigt bra jobbat! Det gäller ju att känna nåt intresse för filmerna också för att vilja se dem och tycker att flera av filmerna i bästa film kategorin inte lockat tillräckligt, hehe. Men heja oss! Har höga förväntningar på Whiplash :D
candie.se

2015-02-20 @ 21:10:03
URL: http://www.xn--annard-0xa.se
Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★

sv: Jaaa årets höjdpunkt typ :D!
Jamen verkligen, typ filmer som Lincoln 2013 var en plåga att ta sig igenom xD är verkligen vissa som är riktigt sega.

Ja verkligen haha :D heja heja! Har börjat bli pepp på whiplash med, bara hört bra om den men tycker att trailern är ganska seg.

Svar: Haha jaa men faktiskt! Hann du se några fler filmer? Jag var för lat, heh. SNART ÄR DET DAGS, WOOOOHO
candie.se

2015-02-20 @ 21:51:53
URL: http://www.xn--annard-0xa.se
Monster Girl

Nek, För Dicaprio och Johnny depp kommer ändå inte få en statyett. Tänkte dock titta in på tumblr och se vem som fick vad.

2015-02-21 @ 19:00:29
URL: http://fames.se/monstergirl
Lara

har du sett gone girl? tycker den är skit bra, tror den är nominerad eller iaf skådisen ^^

Svar: YAAAS håller verkligen med om att den är superbra! Ja, Rosamund Pike är nominerad vilket hon förtjänar FÖR HUR CREEPY VAR HON INTE?
candie.se

2015-02-22 @ 19:46:46
URL: http://laralucy.for.me/
Twiggy Lundberg

Såg "The Theory of Everything" igår, och även om jag knappt vet vem Stephen Hawkins är så var det väldigt intressant att förstå mer om hans sjukdom! Riktigt bra film :)

2015-02-23 @ 14:20:39
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Mimmi

Kollade tyvärr inte på galan eftersom jag skulle upp tidigt idag, men har i alla fall gottat mig i alla nyheter och artiklar därifrån hela eftermiddagen :D
Annars brukar jag alltid försöka kolla på så många av filmerna som möjligt, men i år var jag lite lat..har i alla fall sett Apornas Planet, Maleficent och Hobbit, och lite av Birdman, The Grand Budapest Hotel, Unbroken och The Imitation Game. Vill se klart dem plus The Theory of Everything, Gone Girl, Wild, Still Alice, Into The Woods, hmmm.. ja typ :D Haha, en filma massa filmer. Filmnörd :D

2015-02-23 @ 18:56:55
URL: http://whatsernames.blogg.se

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: