Pink & Black Friday

Sweater: Romwe, Byxor: UNIF, Skor: UNIF

Cosy

 
Nya fluffiga tröjor har dykt upp i mitt liv. 

Actual Desires

Up, Cherish 

Dra åt helvete vilka snygga skor YRU gör. OCH HELT KO-FRIA, PRAISE THE SHOE LORD. 

Dark

Playsuit: Romwe
 
Har fullkomligt rymt från bloggen. In fact så är det här nog den längsta tid som någonsin har gått mellan två uppdateringar. Men det har på något sätt känts helt ovärdigt och omotiverat att skriva om något alls med tanke på allt som händer i världen.
Under tiden så har ändå mitt hår blivit mörkt. För att 1: Reflektera min själ och 2: Bespara världen den slitna blågrågulgröna katastrof som hade uppstått på mitt huvud.

Marble


Fruktansvärt länge sen jag köpte nya kläder. Har starka cravings. Färglösa sådana.

Sneaky


Vill hemskt gärna ha ett par stiliga sneakers i mitt liv. Vill hemskt gärna inte ha dem i läder. Varför är alla skor i läder? De två skorna här ovanför är helt perfekta och fantastiska och vet någon var en kan hitta helt precis likadana fast i annat material kommer jag älska den för evigt. Varför det skulle vara en bra sak vet jag inte, min kärlek är ganska meningslös. 

Makeup Monsters

 
Har haft en sann thirst for Makeup Monsters liquid lipsticks alldeles jättelänge. Men så har de inte skickats till Sverige och jag har tvingats acceptera ödet och gråtit ett par tårar över detta. Så en vacker dag händer det plötsligt att en läsare/livräddare tipsar mig om att Craycray.se skulle ta in dessa läppstiftsjäklar. Underbara Craycray. De har en massa sminkmärken som annars inte säljs i Sverige OCH veganmärkning OCH är cruelty free (i.e ungefär den bästa smink-webshopen there is).
När Makeup Monsters släpptes här om veckan satt jag därför 110% redo och klickade hem färgerna Sedona och Flutter fortare än vinden. Sedona är, indeed, den mest perfekta rödrosa färgen evur. Flutter är mindre perfekt. Flutter är jätteljus. Och mystisk. Vi talar inte om Flutter.

I'll Show You


YAAS JUSTIN. Alltså den här låtjäkeln har jag spelat  på repeat 90% av min vakna tid det senaste dygnet. Because OHDEARGOD va bra.

Halloween 2k15

 
I år smet jag till Jönköping och firade Halloween med Vira! HADE SAKNAT DEN LURINGEN MASSOR JU.
Hon hade värsta Halloween-outfiten och zombiesminket medan jag spenderade precis noll kronor på min kostym. Och trots att jag satt och sminkade mig konstigt helt jättelänge såg jag precis ut som vanligt. Fast med kvistar i håret. Vad försökte jag ens vara utklädd till? Väldigt oklart.
Jag älskar Halloween. Massor. Men det här med att klä ut mig är jag verkligen sämst i världen på. JAG BORDE INTE VARA DET. Skäms på mig. 
Hur har ni firat helgen?


Test