Lush Life

 
Ikväll var jag på anställningsintervju hos Lush! Den var verkligen superkreativ och rolig but I TOTALLY BLEW IT pga min osociala personlighet. Men åh, va kul det hade varit att jobba där! Lyckades i alla fall bekanta mig helt jättemycket med deras sortiment och kände att jag ville ha absolut alltihop. På väg hem fick alla som var med på intervjun en påse med en liten present i. I min låg hårbehandlingen H'Suan Wen Hua som doftar supergott och verkar jättebra men innehåller äggjäklar. 

Sweats

T-shirt från Romwe
 
Har inte bloggat på år och dagar för har absolut ingenting att tala om för internet. Helt slut på inspiration. Hela tiden. Min nivå av apati är nästan imponerande.  

Home

 
Trivs helt jättebra i min och min systers lägenhet. Men vi är de stökigaste människorna på planeten så den är liksom aldrig helt i skick för att fotas i sin helhet. Så här ovanför är istället de mest sneaky sneak peeksen i historien av bilder. VARSÅGOD FÖR INGET.

Balmain

 
OMG YAAAS - Är ungefär min reaktion på Balmains kollektion för H&M som kommer ut den 5:e november. Det är barockt och sceniskt och over the top och allt jag någonsin önskat mig. För Balmain är liksom något alldeles speciellt och nog det enda stora modehuset som fått mig att känna oh dear god help, skulle så gärna vilja äga deras plagg. I ett annat liv. Hos the one percent-people.
Och nu plötsligt har jag chansen! (Fast ändå inte pga fortfarande dyrt)

Här finns bilder på alla kläder från kollektionen. 

Annons

 
Hejhejhej. Nu har jag återvänt till Skåneland. Hann bli gråhårig medan jag var borta.
Hemlis: Jag använder nästan aldrig löshår längre för löshår är jobbigt och jag är lat.
Det var det jag ville säga. Om hår.
Efterlyser också skånska vänner pga ensam. 

Everything is Gray

Bilder från Tumblr & Lookbook 

Minimalism och så mycket monokrom att ingen vet om bilderna egentligen är svartvita. Så vill jag ha mina kläder och hår och skor och liv.

Ideologi

 
Ville bara meddela mina värderingar till världen. Inte för att just mina åsikter och ideal är viktiga för någon utan för att det är viktigt för mig att, liksom, get it out there. 
Min utopi är ett samhälle där alla, verkligen, har lika värde och förutsättningar oavsett kön, sexuell läggning, etnicitet, kultur eller klass etc. Där planeten inte utarmas och förstörs och där djur slipper utnyttjas och mördas för att de endast ses som produkter. Där människans största motivation inte är pengar och makt utan lite common sense och mänsklighetens bästa. Ett samhällssystem som inte är patriarkalt. Med människor som inte hatar andra för att de inte är som dem utan alla bara U DO U, I'll accept that, för det har inte med mig att göra. (NÄMEN OJ VAD GODHJÄRTAD OCH ORIGINELL JAG ÄR. EN SÅN LITEN IDEALIST).
Därför definierar jag mig som feminist, socialist och av djurrättsliga och miljömässiga skäl också som vegan. Politiskt korrekt är en ganska fin komplimang och ignorans ger mig utslag i själen. Hatar mig själv lite för att jag inte är mer samhällsengagerad och kämpar för det jag tror på utan bara sitter här med social fobi, stirrar tomt ut i luften och väntar på döden. 
Det var det, TACK HEJ. 

Sayonara

 
På tåget till Enköping förra veckan satt jag och lyssnade på P3 pga livets radiokanal. Då premiärspelades Rebecca och Fionas nya singel Sayonara och jag bara mjarååå, helt godkänd. Sen har jag lyssnat på den igen och igen och igen och nu sjunger jag på den hela dagarna för har bestämt mig för att den är fantastisk. 

Marco

1, 2, 3 

Känner plötsligt att polotröjor - det är en grej jag har underskattat.

Lace

Klänning: Shein | Skor: UNIF | Garter: By the crafting professional that is myself
 
Jag har sovit på ett tåg, sovit i ett personalrum, jobbat i en jätteskolmatsal, blivit bjuden på veganmat av finaste Ida och kramats med nio hundvalpar sedan vi sist hördes. Inget av detta hade hänt när jag tog bilden ovanför. OH THE THINGS THAT AWAITS YOU, gurl in the picture. iow - är och hälsar på i Enköping. Hejsan lilla hemstad. 

Mint and Apple Green Tea

 
Två saker måste alltid finnas hemma hos mig annars produceras tårar och ånger i mina ögon: Äpplen och mint-te. Idag hittade jag den perfekta hybriden. Vad mer kan jag behöva i livet? Också förlåt för att jag under min tid på internet har bloggat om te minst 120 gånger. Men det är så mycket jag gillar te. Det kan inte förhindras.

Plant and I

Jumpsuit: Dresslink ◊ Mesh top: Romwe ◊ Skor: Missguided
 
Imiterar ett litet, litet träd 

Coconut chocolate

 
Jag köper inte speciellt ofta färdigmat eller köttsubstitut but when I do I want the whole world to know. Det är så himla kul att testa nya saker ju så jag blir helt till mig varje gång jag upptäcker nya veganprodukter. Och just nu svämmar affärerna över av just såna. WHAT A TIME TO BE ALIVE.

Idag firade jag vegetariska världsdagen genom att prova Alpros nya kokosdryck med chokladsmak. Någonstans läste jag att den skulle smaka som flytande Bounty. And damn right - den smakade ganska mycket som precis det. Betyg: 8/10. Min systers betyg: TACK FÖR JAG FICK SMAKA, nu är detta glas mitt och jag tänker dricka upp det. 


Test