Thrilled

Cardigan: Dresslink | Linne: H&M | Skor: UNIF | Strumpor: Dresslink
 
TITTA JAG HAR RÖDA STRUMPOR PÅ MIG HELT FÄRGGLAD JU.
Försökte förresten se ut som att jag inte ville döda alla på planeten. Lyckades inte. The bitch face is strong in this one. 

Bomber

 
Insåg att jag inte ägde en enda normal jacka utan bara massa kappor och dödsvarma vinterjackor. Kan eventuellt ha löst problemet med den här bomberjackan från Boohoo. 

Plants

 
När jag flyttade ner hit till Malmö så bestämde jag mig för att äntligen bli vegan på riktigt. Och nu har jag ätit 100% plantbaserat i snart en månad och det har varit det lättaste OCH FREAKKIN GODASTE någonsin. Trodde jag skulle sakna godis och likörer och sourcreamchips och att kunna hitta något ute att äta men har haft noll godissug och går ändå aldrig utanför dörren och om jag får för mig att göra det så bor jag ändå i en stad med bra utbud så livet leker osv. 

På bilderna är lite av det jag ätit under den här tiden:
Blomkålsris och 140 kilo grönsaker, ärtor och svarta bönor. Ärt-och spenatsås. 
Massa grönsaker igen med supergoda grönkålsbites från Garant. + Hummus och balsamico.
Bulgursallad med rödbetor, spenat och ärtor, kryddad som tabbouleh ungefär. + Ärtsås och mock duck (seitan på burk, helt ASGOTT ju)
Stekt lök, morötter, omänskligt mycket smulad tofu, lite havregrädde, ärtor och romansaaallad.
 
Mvh,
Mat ♥

Film Directors

 
Jag älskar film. Helt jättemycket. Har därför eventuellt utvecklat en lätt filmsnobbism. Vägrar se något innan jag undersökt alla betyg på Rotten Tomatoes, Imdb och Metacritic. Och finns där inte enbart massa bra recensioner så säger jag BYBYE U PIECE OF TRASHH.

Dock är "Vilken är din favoritfilm?" en hemsk och jobbig fråga. M
ina absoluta favoritregissörer på planeten däremot är jättelätt: David Fincher, Christopher Nolan och Quentin Tarantino. Är inte det så himla typiskt för en twentysomething som tror den är lite smart och har bra filmsmak? Jag tror det.
But still. En kan inte tacka nej till mörka thrillers, plot twists och våld och hämnd JUUU.

Har du någon favoritregissör?

Faux

1, 2, 3, 4, 5

Fusk-kött, fusk-läder och fusk-päls gör livet mycket lättare och finare och snällare. 

You're ripped at every edge but you're a masterpiece

Shirt dress: Shein ♦ Skor: Public Desire ♥ Hatt: Ebay

Det ser väldigt mycket ut som en pirathatt där på mitt huvud. Men det är en vanlig hatt. Som ledsnat på allt.

Pants

1, 2, 3, 4, 5

Hallå H&M. Ni gör fina byxor. 

Earth

 
Har varit MIA nu igen och har inte ens en aning om varför. DET BARA BLEV SÅ I'M SORRY. Men tänkte dela med mig av mina nya kläder som jag precis fick av mina kompisar hos Romwe. En playsuit (alltid 100% överlägsen en klänning) och en mesh top som jag tänkte styla under en svart jumpsuit. DE ÄR INTE HELT SVARTA, snälla var stolt över mig. 

Aesthetically Pleasing


Firar min sista dag som 22-åring genom att scrolla genom Tumblr och gråta lite över livet. Ni vet som en gör. Alla tisdagar. Och alla dagar mellan tisdagarna. Nothing new under the sun.

Free People

 
Om jag var rik och lite så skulle jag vara det i kläder från Free People.

Monochrome

Jumpsuit: Shein | Cardigan: H&M | Skor: Missguided

Igår var vi ute på Möllan, jag såg veganmat överallt och insåg att jag nog kommer äta ihjäl mig i denna stad. I DON'T MIND. Invigde också min nya jumpsuit och mitt nya hår som LITERALLY har varenda blond nyans en kan tänka sig i världen. 

Astrid och Aporna

 
Idag var jag och min syster på the ACTUAL paradise on earth - Astrid och Aporna-butiken här i Malmö. 
Ville stanna där hela dagen och köpa allt jag såg. Sandra fick nästan släpa ut mig. HAR INTE VARIT BORTSKÄMD MED SÅHÄR MYCKET VEGANMAT INNAN JU, HALLÅ. Trots detta fick jag pga fattigdom bara med mig en sojamjölk med extrapris och en påse bjäst (som innehåller vitamin b12 och gör att allting smakar ostigt). Grät bara lite inombords. 
Ps, ursäkta mina bilder, tvingades vara sneaky fotograf med min JÄTTEGAMLA iPhone. 

For Staying Warm And Stylish And Stuff

 1 2 3 4  - 5 6 7 8
 
Idag blåste det på mig när jag gick utanför dörren. Hatade världen mer än vanligt och drömde om fluffiga jackor.

Tahliah

 
Är 99% säker på att FKA twigs är den coolaste människan på planeten. 

Pretty Lips


Det ungefär mest fantastiska jag vet i sminkväg är liquid lipsticks. De har supersnygg matt finish och sitter som sten fast en äter 140 liter mat och coca cola nonstop i ett dygn. Ett märke jag så himla gärna vill testa eftersom deras färger är ACTUAL PERFECTION är Makeup Monsters. De vill inte testas av mig pga de rövhattarna skickar inte till Sverige. MEN JAG TÄNKER INTE FÖRLORA HOPPET.

You can't wake up, this is not a dream

 
Jag har svårt att ta mig själv på allvar när jag, privilegierad som jag är, sitter här och tillför inget annat till världen än blogginlägg om kläder och menlösa trivialiteter när omvärlden ser ut som den gör. Med även det minsta av perspektiv känns det otroligt ignorant och enfaldigt. Samtidigt har eskapism alltid varit mitt viktigaste medel för att hantera livet och döden och allt emellan och den här lilla platsen på internet får väl fortsätta fungera som det. För mig och kanske dig eller ingen alls.
Åhgud, varför är jag så här teatralisk på internet? Vad är det ens jag skriver? Mår så himla konstigt. Ursäkta mig.

My Aesthetic

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Jag gillar kläder. Speciellt de här. Alltså jättemycket. Får nästan en tår i ögat.


Test