Spirithoods

 
Låt oss bara prata om planetens största jacka. Den är från Spirithoods och kostade en FÖRMÖGENHET med frakt och tull och jag är ändå inte helt säker på vad jag tycker om den? Men Spirithoods är bra ändå, 10% av intäkterna går till utrotningshotade djur. Dukte dem.

Neutrals

Klänning: Boohoo, Cardigan: Romwe, Skor: Missguided, Choker: Romwe

Romwe var snälla och skickade mig lite grejer och jag firar det med att ta så extremt ocasual bilder?
Dock hur bra kofta? JÄTTEBRA JAG TACKAR. Också: Bor i mina knästövlar, livets skor. 

Colourpop

Double Tap (S) Echo Park (S) Bianca (M) Beeper (M) Frick'n Frack (S) Barracuda (S) Pillow Talk (L) Brink (L) BFF3 (P) Tootsi (P) Brink (P) Skimpy (P)
 
Jag och min syster klickade hem en hel hög med grejer från Colourpop tillsammans för ett tag sen. Och varför ens köpa något om en inte kan visa upp det någonstans? DET ÄR FRÅGAN. 

Beställde fyra olika typer av läppprodukter - Ultra Matte Lip (M), Ultra Satin Lip (S), Lippie Stix (L) och Lippie Pencil (P).

Ultra Matte Lip är liquid lipsticks som torkar till en helt matt finish. Sitter som berget men kan kännas liiite uttorkande (speciellt på mina läppar som typ trillar av på vintern pga torrast på planeten)
Ultra Satin Lip är också liquid lipsticks med skillnaden att de inte torkar till samma matta finish och därför inte är lika smudge proof. Men det gör också att de är väldigt bekväma att ha på.
Lite komfort vs hållbarhet även om båda absolut får godkänt på bägge.
Lippie Stix är som vanliga läppstift (och kommer i flera olika finishes, jag beställde bara matta) och är himla bekväma och pigmenterade.
Lippie Pencils är vanliga hederliga läppennor som täcker bra, är jättelätta att måla med och som liksom inte är torra alls. Trots att förpackningen är i plast går de att vässa, MIRAKEL JU.

Är en sucker för varma nude-färger så mina favoriter är Echo Park, Brink och Skimpy. Sen av oklar anledning ser jag jättekonstig ut i alla lite bruntonade eller mörkare färger. Och det har jag nu börjat acceptera så ska sluta försöka ens och bara gå vidare i livet.

Också: Fick betala tulljäkel.

Skam

 
BOKSTAVLIGEN hela universum pratar om den norska serien Skam. Och när jag nu äntligen plöjt igenom första säsongen och upplevt den rollercoster of emotions it is förstår jag det till 110% för är totalt fast och hjälplöst förlorad. Behöver typ terapi? Att en serie om norska tonåringar känns så äkta och är så välspelad och vacker och bara HUGGER tag i en från första avsnittet är så konstigt och jag förstår ingenting utom att allt jag vill av livet nu är 1: Att vara tonåring igen 2: Att prata norska hela tiden och 3: Att slippa försöka tyda den norska textningen av säsong 2 på NRK och bara tacksamt få se den på SVT istället. HELST IGÅR. Update: Det är lugnt, jag kan nu norska flytande
Update 2: Säsong 3 är det finaste jag någonsin har sett.
 
Har du sett Skam? Du behöver göra det. SLÄPP ALLT ANNAT NU PÅ EN GÅNG. 

Say Cheese

 
Har aldrig varit en extrem ostälskare. Jag menar, ost är okej och så, speciellt smält, men saknar det inte direkt. I KNOW, VEM ÄR JAG ENS? Men när jag var på Ica Möllan här om dagen (livets bästa Icabutik för en vegan) så hoppade Violife Prosociano ner i korgen pga nyfiken och ville testa. Det är en vegansk ost med parmesansmak som är baserad på kokosolja och som smäääälter i kontakt med värme.

Alltså. PEOPLE, det är en god ostjävel det här. Både att riva över maten eller ha i en toast eller typ skära av skivor av och TRYCKA in i ansiktet som om det inte fanns en morgondag. Så förvirrande, har aldrig haft det förhållandet till ost innan. Okej, liten överdrift. MEN GOD, REKOMMENDERAR, 4 av 5 toasters. 

Dress Up

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (Några av länkarna är adlinks)

Om en gillar klänningar (jag gillar klänningar jättemycket) kan en alltid strutta runt på nyårsafton och/eller vilken annan dag som helst på året i en fancy ass långklänning och känna sig som den queeen en är. 


Test