Actual Vegan Haul?

 
En av mina bättre egenskaper är hur mycket jag älskar grönsaker. Liksom noll svårt att vara vegan då. Men detta betyder inte att jag inte är 110% ÖVERLYCKLIG över alla processerade godsaker som gömmer sig i min kyl just nu. Några av dessa matvaror (som växtmjölk, havregrädde, soygurt och bjäst) måste alltid och hela tiden finnas hemma för annars råder förvirring.

Oatly Havredryck: Ogillade den här fulingen förut och köpte bara Alpros soya light. Men nu har vi blivit vänner (tack vare min köttis-syster, tack tack syster) och den passar både i mat och smootihes och te och allt annat man kan få för sig att ha mjölk i.
Oatly Påmackan: Jättegod. På mackan. Och i bakning. Ännu godare är i och för sig Tofutti's Creamy Smooth men den ruinerar mig bara.
Alpro Unsweetened Soygurt: Passar till såser och dippar och ungefär all annan mat som behöver vara kletig och krämig. 
Tofublock: Alltså en tofujävel kan man hitta på så himla mycket med. Marinera, smula sönder, fritera, steka, baka, grilla, kasta på någon. 
Coop's Lättmajonäs: Till såser (aka det viktigaste som finns) och typ doppa pommes i.
Pulled Vego: Köttsubstitut av vete. Skådade den här nya produkten på Willys, blev helt EXALTERAD och tvingades såklart testa den. Verdict: Mycket god, do recommend. 
Sheese Greek Style: Den här låtsasfetan som jag upptäckte nyligen har nu blivit mitt liv. 
Bjäst: Näringsjäst som innehåller massa trevliga vitaminer och smakar lite ostigt och nötigt och därför måste strösslas över exakt ALLTING jag äter. 
Oatly iMat: Havregrädde. För livet utan grädde vore bara ett halvt liv, ett fördömt liv. 

Vilka är dina veganska favoritprodukter?

Kommentarer
Em

Mums! Själv gillar jag bland annat Pulled Oumph!, Fry's chicken-style burgers, Wheaty kebab, Astrid och Aporna bejkon och skinka, Oatly imat fraiche, Lysekils kaviar, Anamma Bombaybiffar/hamburgare/filéer och iChocs choklad. Finns mycket gott att välja på!

2016-07-17 @ 16:18:10
Sara

ICAs mandelmjölk är supergod att blanda ned i smoothies!

2016-07-17 @ 18:47:59
Ajli Müller

Gött! Av veganska produkter föredrar jag grönsaker, rotsaker och frukt. Och ris, ris är jävligt gott med bara typ lite Sweet Baby Rays och fryst mango till. Men av fuskprodukter gillar jag oatlys matgrädde och Icas Havredryck.

2016-07-19 @ 09:32:31
URL: http://ajlimuller.blogg.se/
HEDAN

Shiieeet vilken bra lista! Måste kolla in alla jag inte testat än, tack så otroligt skitmkt för tipsen!! (Är superexalterad pga övertrött). När det gäller "fuskprodukter" är jag helt beroende av Oatlys chokladhavredryck, chokladglass och havregurt med vanilj & blåbärssmak. Soo tasty. Sen kan man ju inte låta bli pulled oumph heller.

Svar: Va kul att du gillade det! NO PROBLEMO. Åh jaaa, alla de produkterna är typ för goda för livet
candie.se

2016-07-22 @ 23:53:42
URL: http://hedan.blogg.se/
Anonym

Hej, jag är på väg att bli vegan och undrar varför du köpt Bjäst? Är det vegansk jäst? Är inte jäst redan vegansk med tanke på att det är gjort på svampar/växter?

Svar: Bjäst är inaktiv och används inte som jäst utan är ett kosttillskott. Det innehåller massa bra vitaminjäklar men framför allt så smakar det lite ostigt och är därför super att smaksätta med när man vill få till en ostig smak på maten :)
candie.se

2016-07-27 @ 14:33:05

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: