Nails

 
Igår var en sån natt där jag och min syster i ena sekunden sitter och kollar på Tarantinofilmer tillsammans med 10 kilo chips och i nästa sekund är klockan sex på morgonen och jag har tydligen suttit och gjort fransk manikyr på mina naglar i en timme. Så himla oklart hur det hela gick till. Mina naglar är alltid hemska och flagar och går av och hatar att leva så jag är lite i chock just nu för de ser relativt trevliga ut och jag vet inte hur jag ska hantera det. Brukar du fixa dina naglar? Hur då i så fall?

Kommentarer
Veronica Wallgren

Så stilrena och snygga!

Svar: Aw, tack så mycket!
candie.se

2016-03-06 @ 14:43:12
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Clara

Vad fina de blev! Själv brukar jag inte fixa mina naglar så ofta eftersom färgen ändå skrapas av varje gång jag spelar gitarr, men jag tycker egentligen att det är rätt kul. Särskilt att måla rymden på naglarna.

Svar: Taaack snälla! Relaterar, mina har redan börjat flagna av, och jag har inte ens gjort något? Helt hopplöst det här. Åh, rymden är fin den!
candie.se

2016-03-06 @ 19:06:19
URL: http://ohwowlovely.devote.se/
HEDAN

Niiiice. Brukar typ aldrig ens tänka på mina naglar, förutom när det finns smuts under dom, för då brukar jag pilla bort det på ett eller annat sätt. Tycker mycket om att ha naglar med nåt coolt mönster dock, men är lite för lat och äger lite för dåliga produkter för det.

Svar: Så himla likadan är jag! Mina naglar har redan börjat flaga nu. Tecken på att jag borde ge upp det här, för det blir ju likadant varje gång. Och inte orkar jag köpa bättre produkter heller. INTE ÄR DET LÄTT INTE. Skulle vilja vara en såndär person som alltid har supersnygga naglar. Men det är för mycket jobb alltså.
candie.se

2016-03-06 @ 19:24:11
URL: http://hedan.blogg.se/
Annie Maria

Vilken film gillar du mest av alla Tarantinos underverk?Jag gillar mest Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Death Proof och Django Unchained :D

Svar: Mina favoriter är Pulp Fiction, Inglourious Basterds och Django Unchained :D
candie.se

2016-03-08 @ 15:58:05
URL: http://theradiodays.blogg.se
Lilly

Målar bara på nagellack. Har aldrig förstått grejen med lösnaglar och inte löshår heller. xD

2016-03-13 @ 21:48:43
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: