Face Paint

 
Har fullständigt RYMT från alla sociala medier i en halv evighet men idag kände jag NEJ NU VILL JAG BLOGGA. Har saknat er ju! Hur är det med er, hur har ni haft det? Jag har haft en jättebra maj faktiskt. Hur hände detta? Hemskt trevligt har det varit, mest pga sol överallt hela tiden. Och SÅKLART har jag hunnit handla på mig lite nytt smink också: Too Faced Born This Way Foundation i färgen Vanilla, NARS Radiant Creamy Concealer i färgen Chantilly och Manic Panic Dreamtone Foundation i färgen Virgin. 

Too Faced Born This Way Foundation är en heltäckande oljefri foundation med ingredienser som återfuktande kokosvatten, alpinros för elasticitet och lyster samt hyaluronsyra som jämnar ut och föryngrar. Tyvärr var den ljusaste färgen som fanns hos Sephora alldeles för mörk för mitt dumma ansikte (till och med nu när jag solat och fått miljarder fräknar) så ljusar upp den genom att blanda med Manic Panic Dreamtone Foundation i nyansen Virgin.
Born This Way ger en superfin, naturlig men heltäckande bas som verkligen håller hela dagen och är superbekväm på huden. Också: Ungefär världens finaste och lyxigaste förpackning på en foundation någonsin. 

NARS Radiant Creamy Concealer är min andra nya kompis och är på riktigt så perfekt att jag nog aldrig behöver se en annan concealer i mitt liv. Formulan är så smooth och underbar att den helt lydigt blandar sig in i huden utan att lägga sig i minsta veck. Knappt ens ett mikroskåp skulle kunna avslöja den. And OF COURSE: Färgen Chantilly är så ljus att den kan blända folk på månen. Vad nu folk skulle göra där.
 
Använder ni någon av dessa produkter?

Kommentarer
HEDAN

Yay, välkommen tilbaka!! ^^ hihi

Använder typ aldrig smink men vill börja med cosplay, så får kolla in det här!!

Svar: Thank yooou :D Va spännande, jaa, om du någon gång behöver smink så rekommenderar jag dessa!
candie.se

2016-05-16 @ 00:07:22
URL: http://hedan.blogg.se/
Daniella 🌙

nä, men har funderat att testa sen foundationen :) om jag får jobb imorgon efter intervjun så ska jag fira med att gå till Sephora!

Svar: Åååh lycka till, hoppas du får jobbet!
candie.se

2016-05-16 @ 00:47:57
URL: http://daniellachanelle.se/
johanna

Jag vill prova too faced foundation men jag väntar på att dom nya färgerna ska komma till sverige (tex snow) som ska vara jätte ljus :)
Och när jag får lön ska jag också köpa nars consealer!!! :D

Svar: Förstååår dig, det fanns varken speciellt ljusa eller mörka färger så får verkligen hoppas Sephora tar in alla de nyanser som ju faktiskt finns av foundationen. Och DU KOMMER INTE ÅNGRA CONCEALERN, promise! :D
candie.se

2016-05-16 @ 19:05:51
URL: http://iamyourtumour.tumblr.com

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: