Eyeshadow Pans

MUG Shimma Shimma • MUG Untamed  • SUVA Lock BridgeSUVA Tangerine • SUVA Resort 
(Länkarna är adlinks som vid klick ger mig ersättning)
 
Egentligen har den gått typ närmare 500 år sedan jag fick hem de här ögonskuggorna men det betyder ju bara att jag har hunnit testa dem extremt ordentligt och därmed kan ge en högst pålitlig review. AMIRIGHT?
Skuggorna är från Madlady. Makeup Geek pansen har 1,8 g produkt och SUVA pansen har 4g. Eventuellt därför de förstnämnda ser ut som bebisar på bilden. Cause they kinda are and all. 
 
Makeup Geek Shimma Shimma är en ljust champagnefärgad skugga med skimrig finish. Texturen är väääldigt smooth och lättarbetad. Ger en jättefint varmtonat och uppljusnande skimmer som passar perfekt som highlighter i ögonvrån. Eller typ var som helst där en känner för att blända folk lite. Faktiskt min andra pan av denna jäkel. 

Makeup Geek Untamed har en foiled finish och är så buttery smooth att den bara gliiider på fullpackad med pigment och glitter att en nästan tror att en målar med flytande guld? En unik, varmt guldig nyans med koppartoner som är så fin att det gör lite ont i hjärtat. (Är faktiskt aningens mer gul-guldig än vad som syns på bilderna)
 
SUVA Beauty Lock Bridge. LÅT OSS. Jag menar LÅT OSS bara prata om denna ögonskuggan i all evighet ja tack? Lock Bridge är en persikotonad matt ögonskugga som drar lite åt rosa och är kanske den mest ULTIMATA nyansen jag äger. Och då har jag i princip ungefär en miljard varma, rödtonade skuggor. Helt perfekt som transition shade, som crease color OCH att ha över hela ögonlocket. Persikotonat smink är på riktigt vad jag lever för och den här matta nyansen är typ svaret på alla mina önskningar. Pigmentetingen är super och den är väldigt lätt att blenda. Också jättefin som blush. Livets köp ändå.
 
SUVA Beauty Tangerine är, precis som namnet antyder, en starkt mandarinfärgad ögonskugga. Finishen är skimrig och pigmenteringen superstark och bra. Tyvärr är texturen lite torr och smulig och därför inte alls så smooth som skimmerskuggorna från Makeup Geek. Det gör att den blir helt klart svårare att applicera snyggt. Men med lite jobb så blir den SÅ. HIMLA. FIN på ögonlocken för det intensiva orangea skimret är verkligen one of a kind.
 
SUVA Beauty Resort är även den en skimmerskugga men i en intensivt tranbärsröd färg. Texturen är precis samma som hos Tangerine så appliceringen av den är inte den lättaste tyvärr. Mest pay off fås genom att applicera med fingrarna, vilket också stämmer för Tangerine och Makeup Geeks Untamed. 
 
Slut på jättetext om ögonskuggor.

Kommentarer
Caroline

Har du några andra alternativ till dessa supersnygga ögonskuggor som är mkt billigare? t ex en palett med liknande? vill så gärna ha dom men dom kostar 99 kr st så tycker det är alldeles för dyrt

Svar: Colourpops ögonskuggor är lite billigare, Makeup Revolutions paletter är ofta himla bra också. Men tycker dessa är helt klart värda pengarna!
candie.se

2017-01-24 @ 15:57:15

Leave a comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Email (Won't be public)

URL/Blog/Social Media

Comment: